Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

miten saan ilman varmenetta olevan sivun turvallisten sivujen listaan

  • 1 réponse
  • 1 a ce problème
  • 1 vue
  • Dernière réponse par Elite-91

more options

minulla on toinen sähköposti osoite raketti.pcuf.fi palvelimella. joka kerta kun haluan mennä sinne niin firefox muristee ettei turvallinen kun ei ole teidän hyväksymää varmennetta ja saa joka ikinen kertaa tehdä siitä poikkeuksen. tiedän sen olevan turvallinen sivu!!!!!!

Miten saan turvallisten sivujen listalle???

kysyy Merja

minulla on toinen sähköposti osoite raketti.pcuf.fi palvelimella. joka kerta kun haluan mennä sinne niin firefox muristee ettei turvallinen kun ei ole teidän hyväksymää varmennetta ja saa joka ikinen kertaa tehdä siitä poikkeuksen. tiedän sen olevan turvallinen sivu!!!!!! Miten saan turvallisten sivujen listalle??? kysyy Merja

Toutes les réponses (1)

more options

Se varmenne ongelma on teiän omalla sivullane, eikä johdu FirefoxIsta .Siellä teidän sivullanne oli ilmoitus tästä ongelmasta.

Modifié le par Elite-91