Etsi tuesta

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Zpomalování rychlosti připojení k internetu (download)

  • 1 vastaus
  • 1 henkilöllä on sama ongelma
  • 3 näyttöä
  • Viimeisin kirjoittaja poljos

more options

Dobrý den, mám internetové připojení 100/100 a firefox zpomaluje rychlost download na 20-40 Mbps, upload běží v pohodě 97,9 Mbps. U ostatních prohlížeču je rychlost dowloadu 90-100 Mbps. Zkoušel jsem vše (restart, základní nastavení, odstranění doplňků ale nic nepomohlo. V čem může být problém, že je download tak nízký?

Děkuji

Dobrý den, mám internetové připojení 100/100 a firefox zpomaluje rychlost download na 20-40 Mbps, upload běží v pohodě 97,9 Mbps. U ostatních prohlížeču je rychlost dowloadu 90-100 Mbps. Zkoušel jsem vše (restart, základní nastavení, odstranění doplňků ale nic nepomohlo. V čem může být problém, že je download tak nízký? Děkuji

Kaikki vastaukset (1)

more options

To byly downloady ze stejného serveru, stejný soubor, na stejném PC a ve stejný čas? Vytíženost linky se může v průběhu času měnit. Můžeš zkusit download v režimu řešení potíží (přístup přes menu Nápověda).