Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Miksi firefox avaa uuden tyhjän välilehden, kun tulostan kuvaruudulle pdf:n?

  • 4 replies
  • 2 have this problem
  • 16 views
  • Last reply by user1456708

more options

Eikö tätä piirrettä saa kytkettyä pysyvästi pois päältä. Riittäisi, että se näyttäis vain latauksissa ruudulle tulostetut pdf:t. Päivittäin saa sulkea kymmeniä tyhjiä välilehtiä ja se alkaa jo kyllästyttää.

Eikö tätä piirrettä saa kytkettyä pysyvästi pois päältä. Riittäisi, että se näyttäis vain latauksissa ruudulle tulostetut pdf:t. Päivittäin saa sulkea kymmeniä tyhjiä välilehtiä ja se alkaa jo kyllästyttää.

All Replies (4)

more options

Saakos tähän vastausta ja apua vai ei?

more options

Moi, voitko kuvata tarkemmin, mitä tekemällä tyhjä välilehti aukeaa, mitä kuvaruudulle tulostus tarkoittaa? Klikkaatko esimerkiksi jotain linkkiä nettisivulla (onko esimerkkilinkkiä?) tai avaatko pdf:n tiedostoselaimesta? Missä ohjelmassa pdf-dokumentti silloin avautuu? En tiedä osaanko auttaa, mutta en itse vielä täysin ymmärtänyt tätä ongelmaa.

more options

Käytän pilvipalveluna kirjanpito-ohjelmaa, ja esim tulostettaessa tuloslaskelmaa tai tasetta, se tulee ensin kuvaruudulle pdf:nä ja sitten sen voi haluttaess tulostaa paperille. Firefox avaa jokaisen kuvaruudulle tulostuksen yhteydessä uuden tyhjän välilehden jostain kummallisesta syystä enkä tiedä miten tämän ominaisuuden saisi pois päältä. Riittäisi että lataukset nuoli välähtäisi vaan ja pdf avautuisi ruudulle. Päivittäin näitä tyhjiä välilehtiä avautuu kymmeniä ja niiden sulkeminen alkaa jo kyllästyttää.

more options

Aukeaako kaikki pdf-linkit Firefoxissa samalla tavalla vai koskeeko se vain kirjanpito-ohjelman kuvaruudulle tulostusta? Tapahtuuko tuo muilla selaimilla? Joskus törmää sellaisin linkkeihin, jotka ensin avaa uuden välilehden, jossa lataus käynnistyy hetkeä myöhemmin, jolloin tapahtuu noin että tyhjältä näyttävä välilehti jää auki. Tuota olisi helpompi tutkia, jos olisi mahdollista nähdä esimerkki lataussivusta, mutta se ei taida tässä tapauksessa olla mahdollista.

Firefoxin asetuksisssa välilehdessä Yleiset, kohdassa "Tiedostot ja ohjelmat" > "Ohjelmat" voi valita mitä PDF-tiedostoille tehdään, mutta en usko että siitä on apua, kun tuollaista kuvaamaasi toimintoa sieltä ei saa päälle.

Jos sinulla on Firefox-lisäosia käytössä, voisit kokeilla kytkeä ne pois päältä ja katsoa, vieläkö ylimääräinen välilehti avautuu.

Muuten syy lienee tosiaan kirjanpito-ohjelman toteutuksessa eikä siihen voine Firefoxin asetuksia muuttamalla vaikuttaa, mutta hankalaa sanoa varmasti.