Template:ExportHTMLBookmarks

Egin klik laster-marken botoian Bookmarks button win 2, nabigazioko tresna-barraren eskumaldeanMenu-barran, egin klik Laster-markak aukeranFirefoxen leihoaren goialdean, egin klik Laster-markak menuan eta hautatu Erakutsi laster-marka guztiak Biltegia leihoa irekitzeko.

Egin klik laster-marken botoian Bookmarks-29 eta hautatu Erakutsi laster-marka guztiak Biltegia leihoa irekitzeko.

• Biltegia leihoko tresna-barran, egin klik f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.pngInportatze eta babes-kopian eta hautatu Esportatu laster-markak HTMLra....
    Exporting HTML Bookmarks - Win fx7
  • Laster-markak fitxategira esportatzeko irekiko den leihoan, hautatu kokaleku bat fitxategia gordetzeko, defektuz bookmarks.html deituko dena. Mahaigaina normalean aukera ona da, baina gogoratzen erraza den edozein lekuk balioko du.
  • Egin klik Gorde botoian. Laster-markak fitxategira esportatzeko leihoa itxiko da.
  • Itxi Biltegia leihoa.
  • These fine people helped write this article: