Hasiera-orria - Arakatu

Berrikuspenaren informazioa
  • Berrikuspenaren id-a: 5863
  • Sortuta:
  • Sortzailea: Julen
  • Iruzkina: Lehenengo itzulpena
  • Berrikusita: Bai
  • Berrikusita:
  • Nork berrikusia: Julen
  • Is approved? Bai
  • Uneko berrikuspena da? Ez
  • Ready for localization: Ez
Berrikuspenaren iturburua
Berrikuspenaren edukia

Arakatu laguntza-gaiak

Arazoak

Firefox erabiltzea

"Using Firefox topic" txantiloia ez dago edo ez dauka onartutako berrikuspenik.

Firefox pertsonalizatzea

"Customizing Firefox topic" txantiloia ez dago edo ez dauka onartutako berrikuspenik.

Pribatutasuna eta segurtasuna

"Privacy & Security topic" txantiloia ez dago edo ez dauka onartutako berrikuspenik.

Aurreratua

Jakin gehiago Firefox 4ri buruz

Firefox 4ren ezaugarri berriei buruz gehiago jakin nahi duzula? Toki egokira etorri zara!

Aplikazio-fitxak

Fitxa itsaskorrak dira aplikazio-fitxak, web aplikazioak uneoro irekita manten ditzazun.
AppTab Thumb

Panorama

Fitxak laneko area bereizietan multzokatzen uzten dizu Panoramak, fitxekin modu bisualagoan lan egin dezazun.
Panorama Thumbnail

Firefox Sync

Hainbat ordenagailu edo gailu mugikorren artean laster-markak, historia eta bestelako datuak sinkronizatuta mantentzen uzten dizu Firefox Sync-ek.
Sync Thumbnail

Gehigarri-barra

Gehigarri-barrak egoera-barra ordezkatzen du, gehigarriak atzitzeko funtzionaltasun gehiago duen eremua eskainiz.
Addon Bar Thumb