Template:optionspreferences

Berrikuspenaren informazioa
  • Berrikuspenaren id-a: 11698
  • Sortuta:
  • Sortzailea: Julen
  • Iruzkina:
  • Berrikusita: Bai
  • Berrikusita:
  • Nork berrikusia: Julen
  • Is approved? Bai
  • Uneko berrikuspena da? Bai
  • Ready for localization: Ez
Berrikuspenaren iturburua
Berrikuspenaren edukia

Firefoxen leihoaren goiko aldean egin klik Firefox botoian (Tresnak menua Windows XPn) eta ondoren egin klik Aukerak menuanMenu-barran, egin klik Firefox menuan eta hautatu Hobespenak...Firefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Editatu menuan eta hautatu HobespenakFirefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Tresnak menuan eta hautatu Aukerak...Menu-baarran, egin klik Firefox menuan eta hautatu Hobespenak...Firefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Editatu menuan eta hautatu Hobespenak...