Template:optionspreferences

Artikulu hau zaharkituta egon liteke.

Artikulu hau oinarrituta dagoen ingelesezko artikuluan aldaketa garrantzitsua egin da. Orri hau eguneratu artean, beste hau lagungarri izan daiteke: Template:optionspreferences

Firefoxen leihoaren goiko aldean egin klik Firefox botoian (Tresnak menua Windows XPn) eta ondoren egin klik Aukerak menuanMenu-barran, egin klik Firefox menuan eta hautatu Hobespenak...Firefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Editatu menuan eta hautatu HobespenakFirefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Tresnak menuan eta hautatu Aukerak...Menu-baarran, egin klik Firefox menuan eta hautatu Hobespenak...Firefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Editatu menuan eta hautatu Hobespenak...

These fine people helped write this article: