Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Rohkem teavet

Spuštění Thunderbird do složky Doručená pošta

  • 5 vastust
  • 1 on selline probleem
  • 18 views
  • Viimati vastas Ansam

more options

Používám Thunderbird v. 60.2.1 ve Windows 7. Po spuštění Thunderbirdu se zobrazí obsah stránky, která byla aktuální při zavření. Lze nějak nastavit, aby se vždy při spuštění zobrazila stránka s Doručenou poštou v jednotné složce, bez ohledu stavu zobrazení stránky před zavřením ? Děkuji za odpověď.

Používám Thunderbird v. 60.2.1 ve Windows 7. Po spuštění Thunderbirdu se zobrazí obsah stránky, která byla aktuální při zavření. Lze nějak nastavit, aby se vždy při spuštění zobrazila stránka s Doručenou poštou v jednotné složce, bez ohledu stavu zobrazení stránky před zavřením ? Děkuji za odpověď.

All Replies (5)

more options

Ja na to používam doplnok Select Inbox s takýmto nastavením:

more options

Ansam said

Ja na to používam doplnok Select Inbox s takýmto nastavením:

Nevím jak provést nastavení ?

more options

Takto: - Thunderbird - Nástroje - Doplnky - Select Inbox : a tu vpravo kliknúť na dlaždicu "Možnosti"

Muudetud Ansam poolt

more options

Bohužel jsem zjistil, že doplněk Select-inbox nefunguje ve verzi 60.2.1, ale u starších verzí funguje. Děkuji za Vaše rady.

more options

Používajte Thunderbird z aktualizačného kanála release Najnovšia verzia Thunderbirdu z aktualizačného kanála release je v mojom prípade k dnešnému dňu 52.9.1:

Muudetud Ansam poolt