Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird

  • 2 respuestas
  • 0 tienen este problema
  • Última respuesta de Ansam

more options

Nelze přidat účet <jarspa.brno@gmail.com> do Thunderbirdu. Viz obrázek. Nastavení, jméno i heslo jsou zadány správně. Jiné účty vzal Thunderbird bez problému.

Nelze přidat účet <jarspa.brno@gmail.com> do Thunderbirdu. Viz obrázek. Nastavení, jméno i heslo jsou zadány správně. Jiné účty vzal Thunderbird bez problému.
Capturas de pantalla adjuntas

Todas las respuestas (2)

more options

Pokud máš na gmailu dvoufázové přihlašování, tak bude problém v něm. Vygeneruj si heslo aplikace: https://g.co/2sv

Helpful?

more options

Prihláste sa priamo z webu, či vám v gmail nenapísali, že vám zamietli možnost prihlásenia sa, a že prípadný útočník pozná vaše heslo, a že môžete znížiť zabezpečenie a potom že to pôjde. Takže problém môže byť aj vo vyššom zabezpečení na strane google.com. Stáva sa to vtedy, pokiaľ sa použije v krátkom čase pri prístupe k vášmu účtu viac prehliadačov alebo viac IP adries k prihláseniu. „Nedávno jsme zabránili pokusu o přihlášení do tohoto zařízení. Uvedli jste, že jste tento pokus provedli vy. Pro účely zabezpečení se toto zařízení bude po dobu dvou týdnů zobrazovat v seznamu. Zmíněnou událost můžete také prověřit na stránce“ = Preverte či mate vypnuté dvojstupňové overenie: https://myaccount.google.com/security?pli=1#signin a zapnite aj prístup pre menej bezpečné aplikácie: https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps = A ešte preverte na webe, či ste si vo svojom účte povolili POP, alebo IMAP prístup: http://imgbank.cz/images/2015/01/12/Gmail_POP3_povoleny.jpg http://imgbank.cz/images/2015/01/12/gmail_IMPAP.jpg

Helpful?

Haz una pregunta

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.