Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Chybně se rozbrazující e-maily - pouze některé

  • 2 respuestas
  • 0 tienen este problema
  • 3 visitas
  • Última respuesta de poljos

more options

Dobrý den,

všimla jsem si již dříve, že se mi chybně zobrazují některé e-maily. V pátek jsem zjistila, že jich je více, jedná se o starší a většinou jsou součástí delšího vlákna, kde se posílalo více e-mailů. Na základě toho, že jsem si jistá, že už se zobrazovali chybně dříve, to určitě není poslední aktualizací.

V příloze zasílám příklad toho, jak se mi maily občas zobrazují. Jejich obsah pak bývá doslova gigantický. Pokaždé chybí předmět i odesílatel. V některých případech se dokonce objevují v těle mailu i obsah, který je z jiných e-mailů a s tím daným nemá absolutně nic společného.

Dokázali byste mi s tím, prosím, pomoci? Nemohu přijít na to, kde je problém a bohužel si s tím neví rady ani firemní programátoři.

Děkuji.

Dobrý den, všimla jsem si již dříve, že se mi chybně zobrazují některé e-maily. V pátek jsem zjistila, že jich je více, jedná se o starší a většinou jsou součástí delšího vlákna, kde se posílalo více e-mailů. Na základě toho, že jsem si jistá, že už se zobrazovali chybně dříve, to určitě není poslední aktualizací. V příloze zasílám příklad toho, jak se mi maily občas zobrazují. Jejich obsah pak bývá doslova gigantický. Pokaždé chybí předmět i odesílatel. V některých případech se dokonce objevují v těle mailu i obsah, který je z jiných e-mailů a s tím daným nemá absolutně nic společného. Dokázali byste mi s tím, prosím, pomoci? Nemohu přijít na to, kde je problém a bohužel si s tím neví rady ani firemní programátoři. Děkuji.
Capturas de pantalla adjuntas

Modificadas por bunatova el

Todas las respuestas (2)

more options

V mnohých prípadoch pomôže opraviť priečinok, - kliknite na priečinok pravým tlačidlom myši a zvoľte "Vlastnosti" a vyberte "Opraviť priečinok": http://imgbank.cz/images/2014/09/23/Thunderbird_opravit_priecinok.jpg - postupne opravte aj ostatné priečinky

Potom je nutné "Vykonať údržbu priečinkov": - Thunderbird - Súbor - Vykonať údržbu priečinkov http://imgbank.cz/images/2015/08/19/Thunderbird_udrzba_priecinkov.jpg

Ak to nepomohlo, tak skúste ešte spustiť THUNDERBIRD V NÚDZOVOM REŽIME a preverte či chyba pretrváva (držte klávesu SHIFT pri spustení Thunderbirdu). http://imgbank.cz/images/2015/08/23/Thunderbird_nudzovy_rezim.jpg

more options

Na tom obrázku je zdrojový kód nějaké vložené tabulky. Možná by pomohl dotaz na toho, kdo ti ten e-mail poslal.