Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nejde

  • 1 respuesta
  • 0 tienen este problema
  • 1 visita
  • Última respuesta de poljos

more options

Dobrý den,

prosím o radu nejlépe zavolání. Bohužel mi nejdou přepínat účty na Aliexpress ani mBank. Mám nový notebook win11, odinstaloval jsem Mcafee a pořád mi to dělá, dokonce mi nezobrazí ani výše popsané stránky až třeba po nějaké době. Na starším notebooku mi to fungovalo v pohodě. Volal jsem do Microsoftu na podporu a ti mi řekli, že pokud odinstaluji Mcafee a bude to přetrvávat, tak by měl být problém s Firefoxem. V příloze posílám, co mi to napíše, když se chci odhlásit z účtu na Aliexpress.

Dobrý den, prosím o radu nejlépe zavolání. Bohužel mi nejdou přepínat účty na Aliexpress ani mBank. Mám nový notebook win11, odinstaloval jsem Mcafee a pořád mi to dělá, dokonce mi nezobrazí ani výše popsané stránky až třeba po nějaké době. Na starším notebooku mi to fungovalo v pohodě. Volal jsem do Microsoftu na podporu a ti mi řekli, že pokud odinstaluji Mcafee a bude to přetrvávat, tak by měl být problém s Firefoxem. V příloze posílám, co mi to napíše, když se chci odhlásit z účtu na Aliexpress.
Capturas de pantalla adjuntas

Todas las respuestas (1)

more options

Zkus Firefox spustit v Režimu řešení potíží