Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

firefox nejde nastavit jako výchozí prohlížeč

  • 2 respuestas
  • 1 tiene este problema
  • 1 visita
  • Última respuesta de poljos

more options

Dobrý den.

Chci si nastavit na windows 8.1 - Firefox 97.0.1 jako výchozí prohlížeč ale nemám ho v žádné nabídce nastavení .

Hledal jsem různé návody na internetu ale žádný který by pomohl, tak se obracim na vás jestli dokážete pomoci.

Dobrý den. Chci si nastavit na windows 8.1 - Firefox 97.0.1 jako výchozí prohlížeč ale nemám ho v žádné nabídce nastavení . Hledal jsem různé návody na internetu ale žádný který by pomohl, tak se obracim na vás jestli dokážete pomoci.
Capturas de pantalla adjuntas

Todas las respuestas (2)

more options

Zkoušel jsi Firefox přeinstalovat? Taky jsem měl ten problém ve Windows 10, přeinstalace pomohla. Je to ale spíš problém Windows. Po aktualizaci systému mi z něj Firefox zmizel společně s Vivaldi. Prohlížeče šly spustit, ale nešly nastavit jako výchozí, ani třeba pro otvírání souborů HTML.

more options

mozilla.cz napsal(a)

ale nemám ho v žádné nabídce nastavení

Nevím jak je to u Windows 8.1, ale zkus výchozí program nastavit ve Windows - Výchozí programy (tam to na screenu nevidím) a ještě zkontrolovat přiřazení programů k souborům podle přípony. Pokud se ani tam neobjeví Firefox, tak máš asi rozhašený operační systém.

PS: Pokud ti to v předešlé verzi Firefoxu fungovalo, zkus návrat k té verzi, dokud to Mozilla neopraví. http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/

Modificadas por poljos el