Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Při pokusu připojit přílohu v nějakém formuláři na webu, Firefox spadne.

  • 8 respuestas
  • 1 tiene este problema
  • 51 visitas
  • Última respuesta de Davos

more options

Z ničeho nic začal takto Firefox blbnout, když chci připojit na nějakém webu přílohu a otevře se okno pro vybrání, tak FireFox spadne. Přikládám screeny z hlášení pádu.

Z ničeho nic začal takto Firefox blbnout, když chci připojit na nějakém webu přílohu a otevře se okno pro vybrání, tak FireFox spadne. Přikládám screeny z hlášení pádu.
Capturas de pantalla adjuntas

Todas las respuestas (8)

more options

Zkus, jestli se bude problém opakovat i v nouzovém režimu Firefoxu (přístup přes nabídku Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky).

more options

Bohužel to nepomohlo, chová se to pořád stejně.

more options

V jiných prohlížečích to nedělá, jen ve Firefoxu? Pokud to dělá i jinde, je nějaká chyba v operačním systému. Pokud jenom ve Firefoxu, tak si zkus udělat na zkoušku nový profil Firefoxu, jestli to bude padat i v něm.

Předpokládám, že jsi zkontroloval PC na přítomnost škodné.

Modificadas por poljos el

more options

Bohužel to dělá i v jiných prohlížečích. Dospěl jsem k závěru, že za to může antivirus Avira free, který jsem nainstaloval , když jsem z počítače vyhodil Avast. Takže jsem udělal přeinstalaci systému, dal tam Avast a všechno funguje jak já. Bohužel jsem Aviru dal i na noťas s Win10 a tam to bylo obdobné, tak jsem Aviru odinstaloval a zatím všechno funguje jak má.

Upřímně by mě ale zajímalo, proč to dělalo ...

more options

Pokud máš Windows 10, tak ti k ochraně bohatě stačí vestavěný Defender. Ostatními antiviráky si akorát způsobuješ komplikace.

more options

Ano, to máš pravdu s tím Defenderem, pokud ale máš zaplé aktualizace, které způsobují problémy. Na Win10 je mám vypnuté, taktéž na Win8.1 a nikdy jsem neměl s ničím problémy. Stačí mít patřičný antivirus. Ale to jsme trochu mimo téma. Tento problém způsobil konkrétní antivirus a tj. Avira, což je smutné a rád bych se třeba dobral výsledku, proč tomu tak je.

more options

S antiviráky bývá problém v tom, že duplikovaně kontrolují poštu. Týká se to jak Avastu tak i některého dalšího (nevím přesně - tohle nepoužívám). Po webu je hromada příkladů, kdy tzv. "antivirák" nadělal akorát bordel.

Pokud si myslíš, že je chyba v Avira, obrať se na jejich podporu či fórum.

more options

Nj, ale v poště nebyl probém. Postupně Avira shazovala celý explorer.exe a prakticky systém nešel použít. Abych to shrnul, nedoporučuji antivir Avira, ne kvůli jeho funkčnosti, ale v jeho nestabilitě na systém. Po jeho odinstalování problém přestal. Když tak nad tím ale přemýšlím, nevím, jestli je to zrovna v tom, ale když někdo měl nějaký antivir, odinstaloval ho a pak nainstaloval Aviru, tak to znamená problém. Otázka nastává, jestli by pomohlo, když na "čistý" systém nainstaluji rovnou Aviru, tak jestli bude způsobovat stejný problém .... Jde mně o myšlenku, že předchozí antivir mohl zanechat nějaký "bordel" a Avira se s tím nemusela srovnat ... Ale to je hypotetické...