Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Speedtest.net - Chrome 300Mb, Firefox 70mb. Any idea why is that? Thank you!!!

  • 5 respuestas
  • 1 tiene este problema
  • 5 visitas
  • Última respuesta de poljos

more options

Hello, when I check the connection speed with speedtest.net, chtome is much faster than Firefox. I have Macbook Pro 2015. I dont think Firefox is that demanding. Any idea where the problem could be?

Thank you very much!!

Hello, when I check the connection speed with speedtest.net, chtome is much faster than Firefox. I have Macbook Pro 2015. I dont think Firefox is that demanding. Any idea where the problem could be? Thank you very much!!

Todas las respuestas (5)

more options

Zkus tu rychlost Firefoxu změřit se zakázanými doplňky (z menu F10 - Nápověda). Předpokládám, že nepoužíváš nějakou proxy.

more options

To jsem myslím už zkoušel. Nainstaloval jsem Firefox načisto a zkusil jsem to. Výsledky pořád stejný. Jediný doplňky, který mám, jsou Multi-account container, AdBlock plus a Bitwarden. V Chromu mám podobný a chodí to bez problémů. Žádnou proxi nejedu. Normálně čistě připojeno na UPC. Zkoušel jsem to i na PC, tam byla rychlost vyšší, ale pořád to nedosahovalo Chromu. Trochu mě to štvě, rád bych firefox používal, ale tohle mi trochu kazí dojem.

more options

honzajelinek said

Nainstaloval jsem Firefox načisto a zkusil jsem to.

To "načisto" znamená, že po staré verzi nezůstaly v počítači žádné stopy? Kdyby byla chyba ve Firefoxu samotném, podobnými problémy by se to tady jen hemžilo.

more options

To nevím, prostě jsem ho smazal a nainstaloval znovu. Možná je to prostě na Mac moc náročnej prohlížeč, jakkoliv to zní absurdně.

more options

Pokud jsi ho jenom "smazal a nainstaloval znovu", tak po něm mohl zůstat profil, který se pak načetl tomu "novému" Firefoxu. Pokud to bylo stejné, když jsi to spustil s těmi zakázanými doplňky, tak je dost pravděpodobné, že chyba je mimo Firefox.