Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird přestal přijímat maily

  • 2 respuestas
  • 1 tiene este problema
  • 1 visita
  • Última respuesta de Ansam

more options

v noci z 2. na 3.4. přestaly fungovat 3 thunderbirdy na 3 různých stanicích - klient se nemohl připojit k serveru příchozí pošty - Thunderbird napíše jen vpravo dole "Spojení se serverem vypršelo". přístup přes webmail funguje normálně. Windows Live mail funguje se stejnými údaji jako by měl i Thunderbird, ale ten nechci.

Outlook také nepřijímal, po změně portu příchozí pošty ze 110 na 995 funguje (995 má poskytovatel mailu (http://podpora.moonlake.cz/navody.php) v doporučeném nastavení, i když do teď jsem fungovali i v Thunderbirdu na portu 110).

Zajímavé je, že v Outlooku jeden mail s nově nastaveným portem 995 funguje a druhý na stejné doméně nefunguje ať děláme co děláme - ale to sem patrně nepatří.

doručená pošta má 960 MB, údržba proveden, Thunderbird nejnovější verze.

Poraďte prosím, co s tím

v noci z 2. na 3.4. přestaly fungovat 3 thunderbirdy na 3 různých stanicích - klient se nemohl připojit k serveru příchozí pošty - Thunderbird napíše jen vpravo dole "Spojení se serverem vypršelo". přístup přes webmail funguje normálně. Windows Live mail funguje se stejnými údaji jako by měl i Thunderbird, ale ten nechci. Outlook také nepřijímal, po změně portu příchozí pošty ze 110 na 995 funguje (995 má poskytovatel mailu (http://podpora.moonlake.cz/navody.php) v doporučeném nastavení, i když do teď jsem fungovali i v Thunderbirdu na portu 110). Zajímavé je, že v Outlooku jeden mail s nově nastaveným portem 995 funguje a druhý na stejné doméně nefunguje ať děláme co děláme - ale to sem patrně nepatří. doručená pošta má 960 MB, údržba proveden, Thunderbird nejnovější verze. Poraďte prosím, co s tím

Todas las respuestas (2)

more options

Na akom serveri leží ta pošta (poskytovateľ)? Aké nastavenie príchodzej pošty mate teraz nastavené? (Názov servera, port, SSL a Autentizácia) Nenastala zmena u poskytovateľa v nastaveniach účtu?

more options

Je možné že mate veľmi agresívne nastavený antivírusový program. Vo viacerých prípadoch bolo potrebné pridať výnimku, alebo úplne vypnúť kontrolu SMTP. Pre kontrolu vypnite Thunderbird. Vypnite antivírusový program. Spustite „správcu úloh“ a ukončite všetky na pozadí bežiace antivírusové aplikácie. Spustite Thunderbird a preverte či problém pretrváva.