Vad är nytt i Firefox för iOS version 13

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen tillbaka! Den här uppdateringen kommer med förbättringar i din fliklista och möjligheten att ändra färgschemat i Firefox.

Firefox levereras nu med ett mörkt tema för enklare nattvisning. Växla mellan olika färgscheman manuellt eller automatiskt genom att följa stegen i Change themes in Firefox for iOS.

dark to light fxios 13

Förbättringar av flikvy

Sök i dina öppna flikar och växla enkelt mellan vanlig och privat surfning. Läs mer om flikar här: Använd flikar i Firefox för iOS

ios tab 13

Förbättrade inställningar för ny flik

Hantera dina nya flikinställningar i en vy. Vi har sammanfört dina nya flikalternativ på en skärm så att du enkelt kan visa och göra ändringar.

Ny flikvy ios 13