Använd flikar i Firefox för iOS

Använd flikarna för att öppna, visa och hantera flera webbsidor i Firefox för iOS.

Öppna en ny flik

Så här öppnar du en ny flik:

1. Tryck på ikonen Tab icon - Mobile Flik längst ned på skärmen.
  2. Tryck på ikonen FirefoxPreview-Plus-Icon Lägg till längst ned på skärmen.

Stäng en flik

Så här stänger du en enskild flik:

1. Tryck på ikonen Tab icon - Mobile Flik längst ned på skärmen.
  2. Tryck på ikonen picture-in-picture close control Stäng på fliken du vill stänga.
Tips: Du kan också svepa åt vänster på en flik för att stänga den.

Visa öppna flikar

Så här visar du alla flikar:

1. Tryck på ikonen Tab icon - Mobile Flik längst ned på skärmen.
  2. Dina öppna flikar visas på skärmen.

Du kan se Inaktiva flikar, flikgrupper i stigande ordning från äldsta till nyaste och en flikgrupp Andra.

Visa privata flikar

Så här visar du dina privata flikar:

1. Tryck på ikonen Tab icon - Mobile Flik längst ned på skärmen.
  2. Tryck på ikonen fxios 13 pb för privat surfning högst upp på skärmen.

Stäng alla öppna flikar

Den här funktionen låter dig stänga alla dina öppna flikar samtidigt.

Så här stänger du alla flikar:

1. Tryck på papperskorgen trash icon fx iOS längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Stäng alla flikar.

Stäng alla inaktiva flikar

Obs: Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för utvalda användare som ett experiment.

Gruppen Inaktiva flikar visar flikar som du inte har tittat under de senaste 14 dagarna. Flikar förblir inaktiva på obestämd tid och stängs inte automatiskt. Gruppen Inaktiva flikar kommer att komprimeras när du öppnar ett flikfack. Du kan trycka på gruppen för att utöka den och stänga alla.

Så här stänger du alla inaktiva flikar:

1. Tryck på iknonen Tab icon - Mobile Flik längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Inaktiva flikar.
  3. Tryck på Stäng alla inaktiva flikar.