Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 10)

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Welkom terug! Firefox heeft een nieuw, modern ontwerp dan browsen beter maakt dan ooit. Benader uw favoriete functies en inhoud met slechts enkele tikken.

Opnieuw ontworpen menu

We hebben de menu’s opnieuw ontworpen, zodat ze snelkoppelingen naar uw favoriete functies bevatten.

Nieuw toepassingsmenu

Tik eenvoudig op de menuknop aan de onderkant van het scherm.

application menu ios

Menu Pagina-acties

Deel, synchroniseer of sla inhoud op voor later. Tik op het menu Pagina-acties in de adresbalk om meer te doen met die geweldige pagina die u hebt gevonden.

page actions ios 10

Nieuw-tabblad-ervaring

Als uw Nieuw-tabbladscherm er anders uitziet, geen zorgen - u ziet dit binnenkort. Deze ervaring wordt geleidelijk aan vrijgegeven, dus houd ons in de gaten.

Firefox maakt het vinden van geweldige inhoud op elk nieuw tabblad makkelijker. Kies uit topwebsites van het hele internet, populaire artikelen op Pocket, en pagina’s die u onlangs hebt bezocht of waarvoor u onlangs een bladwijzer hebt gemaakt.

activity stream ios 10

Zie Firefox Home op iOS aanpassen voor het aanpassen van uw instellingen voor de Nieuw-tabbladpagina.

Zoeksuggesties zijn standaard ingeschakeld

Moe van het typen? Standaard toont Firefox suggesties van populaire zoekopdrachten terwijl u typt. (Noot: als u zoeksuggesties in het verleden hebt uitgeschakeld, blijft dit zo wanneer u een update uitvoert.)

search suggestions ios 10

QR-codeknop naast adresbalk

We hebben de knop van de QR-codelezer naar een positie naast de adresbalk verplaatst om hem makkelijker vindbaar te maken. Tik gewoon op de adresbalk, en tik daarna op het QR-codesymbool ernaast.

qr code 10

Voor meer informatie over de QR-codelezerfunctie, zie QR-codes scannen in Firefox voor iOS.