Scrollbare tabbladen op het Firefox voor Android-startscherm

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

In Firefox voor Android kunt u snel naar verschillende tabbladen op het startscherm scrollen zonder dat u wordt gedwongen één voor één door elk paneel te scrollen.

Hoe het werkt

Stel dat u zich in het paneel Bladwijzers bevindt, en u wilt rechtstreeks naar Recente Tabbladen gaan. Volg deze stappen om dat te bereiken:

1. Veeg vanuit het paneel Bladwijzers naar links (of rechts) op de tabbladen totdat u Recente tabbladen ziet.

scroll1
  2. Tik op Recente tabbladen.

scroll2

Op deze manier kunt u door de panelen bladeren zonder er apart op te moeten tikken.