Doorgestuurde e-mail beantwoorden met Firefox Relay Premium

Firefox Relay Firefox Relay Last updated: 05/14/2023
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

U kunt met Firefox Relay Premium e-mailberichten die via uw maskers bij u binnenkomen rechtstreeks beantwoorden vanuit uw persoonlijke Postvak IN. Op deze manier kunt u contact houden met de afzender zonder uw echte e-mailadres te onthullen.

Antwoorden op doorgestuurde e-mailberichten

1. Open een e-mailbericht dat door Firefox Relay naar uw Postvak IN is doorgestuurd. Deze zijn te herkennen aan [via Relay] in de onderwerpregel.
  2. Beantwoord het e-mailbericht zoals u elk ander e-mailbericht in uw Postvak IN zou beantwoorden.
    Het toevoegen van e-mailadressen aan de bcc- en cc-velden kunnen uw echte e-mailadres onthullen als u een doorgestuurd e-mailbericht beantwoordt. Alleen replies@relay.firefox.com dient als ontvanger te worden gebruikt als u een e-mailbericht beantwoordt.
  3. Het antwoord wordt verzonden naar replies@relay.firefox.com. Dit is het e-mailadres van Firefox Relay voor de ontvangst van antwoorden.
    Reply email with Relay Premium 1
  4. De ontvanger ziet het antwoord afkomstig van het door u aangemaakte masker in plaats van uw echte e-mailadres.
    Reply email with Relay Premium 2

Wanneer u daarbij het Firefox Relay-dashboard bezoekt, kunt u het aantal e-mailberichten zien dat naar dat masker is doorgestuurd.

1. Reply email with Relay Premium 3

Opmerkingen

• U kunt een e-mailbericht alleen beantwoorden binnen drie maanden na ontvangst van dat e-mailbericht. Antwoorden buiten deze periode worden niet afgeleverd.
  • De maximale grootte van bestanden die bij een doorgestuurd e-mailbericht kunnen worden gevoegd is 10 MB. Onthoud ook dat alleen bijlagen worden ondersteund. Als u bijvoorbeeld een afbeelding in de berichttekst plakt en niet toevoegt als bijlage, wordt deze niet doorgestuurd.
  • U kunt tot maximaal 100 antwoorden per dag verzenden.