Ik heb nooit een Pocket-wachtwoord ingesteld. Hoe kan ik er een aanmaken?

Pocket Pocket Last updated: 12/07/2023 100% of users voted this helpful
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u hebt geregistreerd bij Pocket met uw Firefox-, Apple- of Google-account, hebt u waarschijnlijk geen Pocket-specifiek wachtwoord om aan te melden. Dit is ook het geval als u uw Pocket-account hebt overgezet naar een aanmelding met Firefox, Google of Apple.

Een wachtwoord is vereist om aan te melden bij uw Pocket-account voor toepassingen die uw Pocket-e-mailadres en -wachtwoord vereisen voor externe apps als Feedly en Flipboard.

1. Bezoek de pagina Wachtwoord vergeten? en voer uw e-mailadres in.
  2. Controleer uw Postvak IN op een bericht van Pocket. Dit bevat een koppeling die u naar een pagina brengt waar u een wachtwoord kunt kiezen voor uw account.