Einde ondersteuning voor Firefox Private Network

Firefox Private Network Firefox Private Network Last updated: 09/16/2023
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Mozilla heeft de ondersteuning voor Firefox Private Network beëindigd op 20 juni 2023. U kunt geen abonnement meer afsluiten op Firefox Private Network, of de extensie installeren, herinstalleren of gebruiken. Huidige klanten ontvangen geen factuur meer en resterende dagen van de maand worden gerestitueerd naar uw oorspronkelijke betalingsmethode. Lees het e-mailbericht dat naar klanten is verzonden voor vragen met betrekking tot uw abonnement. Als u andere vragen hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Als een alternatief voor Firefox Private Network, kunt u meer info lezen over Mozilla VPN voor een snelle, veilige privéverbinding met het internet.