Add-ons zijn verborgen na het bijwerken naar Firefox 7

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

In Firefox 7 was een probleem aanwezig dat er mogelijk voor zorgde dat enkele of al uw add-ons werden verborgen. Er is een update voor Firefox uitgebracht die dit probleem verhelpt en eventueel verborgen add-ons weer laat verschijnen. Werk Firefox bij of download en installeer de meest recente versie vanaf mozilla.org/firefox.

We weten hoe belangrijk add-ons voor u zijn en verontschuldigen ons voor het ongemak.

Noot: er bestaat een ander probleem waarbij add-ons zijn uitgeschakeld (niet verborgen) na het bijwerken van Firefox. In dat geval zou u de Add-onbeheerder moeten kunnen openen en de add-ons in de lijst moeten zien als uitgeschakeld. Voor hulp, zie Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen.

Als u Firefox om een bepaalde reden niet kunt bijwerken, kunt uw add-ons eenvoudig herstellen via de onderstaande workaround.

De Add-on Recovery Tool installeren

Waarschuwing: dit hulpprogramma werkt alleen nadat u Firefox hebt bijgewerkt naar versie 7.
  1. Ga naar de Add-on Recovery Tool-pagina op addons.mozilla.org
  2. Klik op de groene knop + Toevoegen aan Firefox. Het speciale hulpprogramma zal nu worden gedownload.

Add-on recover - Win1
  3. Klik op Nu installeren in het bevestigingsdialoogvenster dat verschijnt.Add-on recover - Win2Add-on recover - Mac2Add-on recover - Lin2
  4. Klik zodra de Add-on Recovery Tool is geïnstalleerd op Firefox herstarten om het proces te voltooien. Firefox zal opnieuw worden gestart en uw add-ons zullen zijn hersteld.
    Add-on recover - Win3Add-on recover - Mac3Add-on recover - Lin3