Werkt Firefox in Windows 7

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Ja, Firefox 3.0, 3.5 en 3.6 zullen in Windows 7 op dezelfde manier werken als in eerdere versies van Windows. Zodra het Firefox-venster geopend en in de onderste taakbalk zichtbaar is, zijn er geen extra opties zichtbaar, zoals bij andere Windows 7-toepassingen.

Voor instructies over het installeren van Firefox, zie Firefox downloaden en installeren in Windows.

64-bits?

Firefox is momenteel een 32-bits toepassing, maar zal werken op 64-bits versies van Windows 7. Mozilla werkt aan een 64-bits versie van Firefox voor Windows, maar voor deze versie is nog geen uitgavedatum gepland.