Upgraden vanaf Firefox 1

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft hoe u Firefox versie 1.0 of 1.5 kunt upgraden.

De makkelijkste manier om naar Firefox 3 te upgraden is door het te installeren vanaf de website mozilla.com, ongeacht vanaf welke versie u wilt upgraden. Uw bladwijzers en andere instellingen zullen automatisch worden overgezet.

Voor details, zie Firefox installeren in Linux.

Ondervindt u problemen?