Updates gerapporteerd bij gebruik van nieuwste versie

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox kan ten onrechte rapporteren dat een update beschikbaar is terwijl u de meest recente versie van Firefox al hebt geïnstalleerd. Als u dit probleem ervaart, kan één van de onderstaande oplossingen helpen:

Firefox herinstalleren

U kunt het installatiebestand voor de meest recente versie van Firefox downloaden vanaf http://www.mozilla.com en deze over uw huidige Firefox-installatie installeren. Voor meer informatie, zie Firefox installeren. U zult geen instellingen, bladwijzers, wachtwoorden, add-ons of andere informatie verliezen als u Firefox opnieuw installeert.

Updateconfiguratiebestanden verwijderen

1. Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm en selecteer Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.
  2. Verwijder de volgende bestanden:
  • active-update.xml
  • updates.xml
  • De map updates en de inhoud ervan

Deze bestanden kunt u vinden op beide of één van de volgende locaties:

• De map waarin u Firefox hebt geïnstalleerd (bv. in Windows: C:\Program Files\Mozilla Firefox).
  • De map waarin lokale toepassingsgegevens en -instellingen voor Firefox zijn opgeslagen. Deze locatie hangt af van uw besturingssysteem. In Windows XP bijvoorbeeld kan de locatie C:\Documents and Settings\<gebruikersnaam>\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Mozilla Firefox zijn, waarin <gebruikersnaam> overeenkomt met de gebruikersnaam die u gebruikte om u bij uw computer aan te melden.

Herstart Firefox nadat de bestanden zijn verwijderd. De configuratiebestanden zullen opnieuw op de juiste locaties worden aangemaakt.

Gebaseerd op informatie van Updates reported when running newest version (mozillaZine KB)