Over Firefox Support

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox Support (support.mozilla.com) is de officiële door de gemeenschap gedreven ondersteuningswebsite van Mozilla. De website is voor Firefox-gebruikers bedoeld voor het geven en ontvangen van technische ondersteuning voor Firefox. Firefox Support bevat een wiki-gedreven kennisbank, een ondersteuningsforum en een livechat-service.

Wat omvat Firefox Support?

Firefox Support bevat referenties, tutorials en handleidingen voor probleemoplossingen voor gebruikers van Firefox 3.5 en hoger. Alleen Firefox-uitgaven die vanaf www.mozilla.com zijn gedownload of door Linux zijn geleverd met de merknaam “Mozilla Firefox” worden ondersteund. We ondersteunen geen andere versies, aangezien deze versies niet noodzakelijkerwijs gelijk zijn aan onze officiële uitgaven en andere instellingen kunnen gebruiken of er simpelweg anders uitzien.

Het installeren van add-ons voor Firefox om extra functionaliteiten aan Firefox toe te voegen is gebruikelijk. Add-ons worden niet door Mozilla ontwikkeld, en we leveren geen documentatie voor add-ons.

Als u documentatie voor ontwikkelaars zoekt, waaronder documentatie voor website-ontwikkelaars, bezoek dan het Mozilla Developer Center.

Als u een plek zoekt om feedback over Firefox of een ander Mozilla-product te leveren, gebruik dan het Hendrix mozilla.org-feedbacksysteem.

Privacybeleid en servicevoorwaarden

De Firefox Support-website volgt het privacybeleid van Mozilla (en).

Het gebruik van de Firefox Support-website is onderhevig aan de servicevoorwaarden (en) van Firefox Support.