Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Ukládání zpráv jako EML

  • 1 απάντηση
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 5 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από poljos

more options

Ve starších verzích se při Uložit jako… nabíle název s obsahem Předmětu. To bylo naprosto v pořádku. V nové verzi kromě Předmětu ještě na konec přidává - název a adresa odesílatele a časový údaj, což stále pracně mažu, protože to tam nechci mít!

Osobně si ke každé zprávě přidávám na začátek názvu rok, měsíc, den, hodinu a minutu ve tvaru: rrmmdd-hhmm--předmět.eml Dělám to proto, protože nevím proč, když si otevřu starý EML např. To koukáš, co.eml, který má v manažeru datum a čas např. 21.06.2017 14:52, tak po prrohlédnutí zprávy se datum a čas nastaví na aktuální! Starší verze to nedělaly! Takže vlastně kvůli časovému řazení. Bylo by dobré, kdyby se někde v nastavení dalo nastavit.

Takhle vypadal název nabízený název pro uložení se zaslaným kódem:

Ověřovací kód abcdef - Firefox Accounts (accounts@firefox.com) - 2022-01-04 1433

Děkuji za odpověď.

Ve starších verzích se při Uložit jako… nabíle název s obsahem Předmětu. To bylo naprosto v pořádku. V nové verzi kromě Předmětu ještě na konec přidává - název a adresa odesílatele a časový údaj, což stále pracně mažu, protože to tam nechci mít! Osobně si ke každé zprávě přidávám na začátek názvu rok, měsíc, den, hodinu a minutu ve tvaru: rrmmdd-hhmm--předmět.eml Dělám to proto, protože nevím proč, když si otevřu starý EML např. To koukáš, co.eml, který má v manažeru datum a čas např. 21.06.2017 14:52, tak po prrohlédnutí zprávy se datum a čas nastaví na aktuální! Starší verze to nedělaly! Takže vlastně kvůli časovému řazení. Bylo by dobré, kdyby se někde v nastavení dalo nastavit. Takhle vypadal název nabízený název pro uložení se zaslaným kódem: Ověřovací kód abcdef - Firefox Accounts (accounts@firefox.com) - 2022-01-04 1433 Děkuji za odpověď.

Όλες οι απαντήσεις (1)

more options

Autorům se zřejmě tenhle formát líbil, komplikovanější je určitě lepší... Zkus je kontaktovat: https://bugzilla.mozilla.org