Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Nová verze Thunderbird maily

  • 2 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 1 προβολή
  • Τελευταία απάντηση από soucet

more options

Dobrý den, měla bych dotaz. Užívám Thunderbird už dlouho na správu mailů a byla jsem velmi spokojená. Vyhovoval mi vzhledově mnohem více než Outlook, pracovalo se mi v něm více příjemněji. Protože strávím maily hodně času, je pro mne důležitý design a praktičnost a orientace, to jest, čím více možných barev k rozlišení různých složek a mailů, tím lépe. 1. V nové verzi teď byl změněn vzhled složek nalevo - je možné , abych si tam dodala barvy? 2. Nebo je k dispozici nějaká třeba placená "hezčí" verze? 3. Evtl. mohu se nějak vrátit ke staré verzi? Děkuji moc za Váš čas a odpověď,

přeji hezký den,

Hanka Vácová 774 949 724

Dobrý den, měla bych dotaz. Užívám Thunderbird už dlouho na správu mailů a byla jsem velmi spokojená. Vyhovoval mi vzhledově mnohem více než Outlook, pracovalo se mi v něm více příjemněji. Protože strávím maily hodně času, je pro mne důležitý design a praktičnost a orientace, to jest, čím více možných barev k rozlišení různých složek a mailů, tím lépe. 1. V nové verzi teď byl změněn vzhled složek nalevo - je možné , abych si tam dodala barvy? 2. Nebo je k dispozici nějaká třeba placená "hezčí" verze? 3. Evtl. mohu se nějak vrátit ke staré verzi? Děkuji moc za Váš čas a odpověď, přeji hezký den, Hanka Vácová 774 949 724

Όλες οι απαντήσεις (2)

more options

Poslední verze Thunderbirdu, kde se aktualizace dala přímo zakázat je asi TB 60 (já na ní běžím doposud). Na předchozí verzi se můžeš vrátit přeinstalací na dřívější verzi, která ti vyhovovala (pro jistotu zálohuj stávající profil TB): ftp.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/

more options

Dobrý den, Thunderbird je vydáván pouze v jedné, neplacené verzi. Pokud v nové verzi 78 chcete mít ikony složek barevné, nabízí se dvě možnosti:

  1. Když na nějakou složku kliknete pravým tlačítkem myši a z nabídky zvolíte Vlastnosti, otevře se dialog Vlastnosti složky, v jehož pravé horní části se nachází volba Icon Color (Barva ikony) a kliknutím na barevný obdélníček vedle ní si lze nastavit barvu ikony dané složky. Tímto se nastaví pouze ikona dané složky daného účtu, takže pro každou složku každého účtu se tento postup musí opakovat.
  2. Nebo je možné si nainstalovat doplněk, který změní ikony (a mění je i u tlačítek na nástrojové liště). Momentálně jsem našel jen jeden doplněk a nainstalujete ho následovně: Klikněte v Thunderbirdu na tlačítko nabídky, v ní zvolte Doplňky a otevře se Správce doplňků, do jehož vyhledávacího pole v horní části zadejte phoenity a stiskněte Enter. V novém panelu se otevře stránka z webu doplňků, která bude uvádět doplněk Phoenity Icons. Kliknutím na zelené tlačítko vedle něho ho nainstalujete do Thunderbirdu. Klidně ho vyzkoušejte a když se vám nebudou ikony líbit, tak ho zas můžete ve Správci doplňků odinstalovat nebo případně jen zakázat (kliknutím na jeho modrý přepínač). Dá se předpokládat, že časem se objeví další motivy ikon, takže můžete případně třeba každé dva měsíce do onoho vyhledávacího pole zkusit zadat slovo icon a projít si výsledky, jestli mezi nimi není nějaký nový doplněk, co mění ikony.

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη soucet