Avatar for Username

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Μάθετε περισσότερα

multimidia youtube

  • 1 απάντηση
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 1 προβολή
  • Τελευταία απάντηση από ramonlealsoares

more options

Tenho um teclado com botoes multimidia, porém se estou ouvindo alguma musica no pc pelo windows media player, e resolvo pausar pelo botao do teclado, se houver alguma aba do youtube aberta no firefox, ele tbm irá pausar/despausar o video tambem aparecendo um ícone sobreposto no canto da minha tela conforme a imagem anexada... Há alguma maneira de desativar essa função, tanto o ícone qto a integração com o firefox/youtube ?

Tenho um teclado com botoes multimidia, porém se estou ouvindo alguma musica no pc pelo windows media player, e resolvo pausar pelo botao do teclado, se houver alguma aba do youtube aberta no firefox, ele tbm irá pausar/despausar o video tambem aparecendo um ícone sobreposto no canto da minha tela conforme a imagem anexada... Há alguma maneira de desativar essa função, tanto o ícone qto a integração com o firefox/youtube ?
Συνημμένα στιγμιότυπα

Όλες οι απαντήσεις (1)

more options

já consegui resolver.. Segue abaixo a solução:

Basta digitar na URL

about:config

e procurar "media.hardwaremediakeys.enabled" e colocar FALSE.