Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Jak vyřešit hlášení: Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION (Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba.)

  • 2 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 3 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από poljos

more options

Chyba zabezpečeného spojení

Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba. Partner protokolu SSL se pokusil o inicializaci starého (potenciálně napadnutelného) typu.

Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION

   Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
   Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.

Lze tuto tzv. "OCHRANU" natvrdo vypnout, nebo budu až do konce života žádat všechny spolehlivé servery o aktuaizaci certifikátů, které jsou "potenciálně napadnutelné" ??????? Bohužel tolik času nemám, abych si jen neustále dopisoval a žádal o opravu "DOMNĚLE !!!!" neaktuálních SSL protokolů. Děkuji za pomoc

Chyba zabezpečeného spojení Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba. Partner protokolu SSL se pokusil o inicializaci starého (potenciálně napadnutelného) typu. Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat. Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému. Lze tuto tzv. "OCHRANU" natvrdo vypnout, nebo budu až do konce života žádat všechny spolehlivé servery o aktuaizaci certifikátů, které jsou "potenciálně napadnutelné" ??????? Bohužel tolik času nemám, abych si jen neustále dopisoval a žádal o opravu "DOMNĚLE !!!!" neaktuálních SSL protokolů. Děkuji za pomoc

Επιλεγμένη λύση

V about:config môžete nastaviť security.ssl.require_safe_negotiation na hodnotu false, aby ste prehliadaču Firefox povedali, aby tento problém ignoroval.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 1

Όλες οι απαντήσεις (2)

more options

Επιλεγμένη λύση

V about:config môžete nastaviť security.ssl.require_safe_negotiation na hodnotu false, aby ste prehliadaču Firefox povedali, aby tento problém ignoroval.

more options

Kontroloval sis datum a čas v PC?

Ta výšeuvedená předvolba v about:config je nastavená false jako default. Ledaže bys s tím nějak laboroval ty nebo nějaká škodná.

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη poljos