Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Otevření EML

  • 5 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 10 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από poljos

more options

Dobrý den, mám vytvořený soubor *.eml, který mám uložený na disku. Při otevření tohoto souboru thunderbirdem se mail otevře, ale pouze jako náhled a musím do menu Zpráva/ upravit jako novou zprávu.

Byl bych rád, aby se soubor *.eml otevřel rovnou pro editaci. Jde to nastavit ?

Díky Tomáš Dvořák

Dobrý den, mám vytvořený soubor *.eml, který mám uložený na disku. Při otevření tohoto souboru thunderbirdem se mail otevře, ale pouze jako náhled a musím do menu Zpráva/ upravit jako novou zprávu. Byl bych rád, aby se soubor *.eml otevřel rovnou pro editaci. Jde to nastavit ? Díky Tomáš Dvořák

Όλες οι απαντήσεις (5)

more options

Proč to needituješ programem, ve kterém to bylo vytvořeno?

more options

Učetní program vytvoří *.eml, ale je ten vytvoří jen základní text a připojí přílohy a potom automaticky otevře Thunderbird, ale tam místo toho abych začal mail dále editovat musím udělat ten mezikrok, který zdržuje.

more options

Thunderbird to otevře, protože je v počítači nastavený jako výchozí program pro příponu .eml. Takže buď donutit účetní program změnit typ souboru, anebo v systému navolit jako výchozí program něco od Microsoftu (snad Windows Mail, možná Outlook).

more options

Ale já to úmyslně pouštím v Thunderbirdu a prostě jen chci, aby se soubor otevřel pro editaci !

more options

Myslíš, že Thunderbird od Mozilly je určený jako editor pro Windows Mail? Zkus to napsat jeho autorům - doklikáš se k nim možná přes menu Nápověda - O aplikaci Mozilla Thunderbird.