Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

vypršelo spojeni

  • 11 απαντήσεις
  • 2 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 5 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από Hendrych

more options

Nedaří se stahovat maily .Pořád to chce hesla jednotlivých ůčtů Přeinstalovali jsme THUNDERBIRD a problém pořád přetrváva . Na jiném počítači se to jeví dobře . THUNDERBIRD hlasi spojeni se servrem em-adresa vypršelo u všech účtů ? Na notebooku jsem nainstaloval všechny účty a tam to jde . Na notebooku jsou W7 na problémovém PC jsou W10.

Nedaří se stahovat maily .Pořád to chce hesla jednotlivých ůčtů Přeinstalovali jsme THUNDERBIRD a problém pořád přetrváva . Na jiném počítači se to jeví dobře . THUNDERBIRD hlasi spojeni se servrem em-adresa vypršelo u všech účtů ? Na notebooku jsem nainstaloval všechny účty a tam to jde . Na notebooku jsou W7 na problémovém PC jsou W10.

Όλες οι απαντήσεις (11)

more options

Pokud to takhle funguje u více účtů (a ty účty nejsou u jednoho poskytovatele), asi bych hledal chybu samozřejmě v nastavení těch účtů, ale taky není vyloučena ani případná "činnost" antiviráku (buď úplně vypnout nebo přenastavit). Eset i Avast jsou známy tím, že dělají problémy v připojení k netu.

more options

Dal jsemdotaz na ESET a uvidim ?

more options

Vypnutim ESET neudelal nic. Porad stejny problem.

more options

Asi mate narušený profil Thunderbirdu. Vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

more options

Dobry den. Problem to nevyresilo .nastavil jsen novy mail a po zmacknuti Hotovo to ceka na overeni Hesla (hodne dlouho to trva ) , potom to napise Nastaveni nemohlo byt overeno ( u hesla se objevi vykricnik ) a pritom po stisknuti Znovu otestovat je to vporadku?

more options

O aký emailový server sa jedná.

Aké mate teraz nastavené údaje

POŠTOVÝ SERVER - názov servera POP (IMAP), - Port: - Zabezpečenie pripojenia: - metóda overenia:

SMTP - port: - metóda overenia:

more options
more options
more options

ted mi s ESETU přeinstalovali program ochran a stahuje to postu normálně ale při startu programu to po mne chce pořád hesla jednotlivých účtů ?

more options

V dialogovém okně s dotazem na heslo je i možnost uložení do správce hesel. To je potřeba zaškrtnout, aby si Thunderbird heslo zapamatoval.

more options

uz se to jevi dobre

Dekuji za pomoc.

S pozdravem a pranim pekneho dne Hendrych Stanislav.