Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Seřazení seznamu zpráv. Náhodně se přejde na odesilatele místo přehledného času.

  • 2 ŋuɖoɖowo
  • 1 masɔmasɔ sia le esi
  • 1 view
  • Nuɖoɖo mlɔetɔ M_Kosek_TUL

more options

Dobrý den.

Seznam došlých zpráv se dříve řadil podle času, což bylo pro mne výhodné. Nyní se náhodně přejde na seřazení podle odesilatele, což je dost depřehledné. V nápovědě jsem toto téma nenašel. Možná ale v ní neumím hledat. Co se s tím dá dělat?

Zdraví a děkuje za pomoc M. Košek, TU Liberec

Dobrý den. Seznam došlých zpráv se dříve řadil podle času, což bylo pro mne výhodné. Nyní se náhodně přejde na seřazení podle odesilatele, což je dost depřehledné. V nápovědě jsem toto téma nenašel. Možná ale v ní neumím hledat. Co se s tím dá dělat? Zdraví a děkuje za pomoc M. Košek, TU Liberec

Ŋuɖoɖo si wotia

Thunderbird si pri vypnutí zapamätá posledné nastavenie. V "Doručená pošta" nad prvým emailom hore kliknite na dlaždicu DÁTUM.

Xle ŋuɖoɖo sia le goya me 👍 1

All Replies (2)

more options

Ɖɔɖɔɖo si wotia

Thunderbird si pri vypnutí zapamätá posledné nastavenie. V "Doručená pošta" nad prvým emailom hore kliknite na dlaždicu DÁTUM.

more options

Díky za pomoc. Nečekal jsem, že je to tak jednoduché. Zdraví M. Košek