Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Learn More

změna e-mailové adresy

  • 2 wótegronje
  • 0 ma toś ten problem
  • 1 naglěd
  • Slědne wótegrono wót Ansam

more options

Dobrý den,

vdala jsem se a změnila jsem kromě příjmení i svou e-mailovou adresu. Je možné ji přenastavit v mém účtu?
Nové příjmení: Pěček
Nová e-mailová adresa: klara@pecek.cz

Děkuji, Klára Pěček (Večeřová)

Dobrý den, vdala jsem se a změnila jsem kromě příjmení i svou e-mailovou adresu. Je možné ji přenastavit v mém účtu? Nové příjmení: Pěček Nová e-mailová adresa: klara@pecek.cz Děkuji, Klára Pěček (Večeřová)

Wšykne wótegrona (2)

more options

Tady není nikdo, kdo by takovou operaci mohl provést. Asi si budeš muset vytvořit nový účet Mozilly (pokud jde o něj a potřebuješ jej k životu).

more options

Pokiaľ ste si tú novú e-mailovou adresu klara@pecek.cz vytvorili ako ALIAS tej pôvodnej emailovej adresy, tak nemusíte robiť nič. ALIAS používa ten istý priečinok doručenej pošty, ten istý zoznam kontaktov a tie isté nastavenia konta ako mala tá pôvodná e-mailová adresa.