Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Firefoxu açtığımda pc sol üst ekranında küçük pencere olarak açılıyor.

  • 6 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 2 Aufrufe
  • Letzte Antwort von Selim

more options

Merhaba,

Firefoxu açtığımda pc sol üst ekranında küçük pencere olarak açılıyor. Büyüt düğmesine basıyorum bu sefer aynı pencere sağ alta geçiyor. Yine büyüt diyorum bu sefer büyüyor. Firefoxu kaldırdım yeniden kurdum hatta büyütülmüş modda iken çıkış yapıp tekrar açıyorum ama yine aynı şekilde açılıyor.

Problem ne ve çözümü nedir ?

Merhaba, Firefoxu açtığımda pc sol üst ekranında küçük pencere olarak açılıyor. Büyüt düğmesine basıyorum bu sefer aynı pencere sağ alta geçiyor. Yine büyüt diyorum bu sefer büyüyor. Firefoxu kaldırdım yeniden kurdum hatta büyütülmüş modda iken çıkış yapıp tekrar açıyorum ama yine aynı şekilde açılıyor. Problem ne ve çözümü nedir ?

Alle Antworten (6)

more options

Merhaba akpinar.work son zamanlarda Firefox tarayıcına bir eklenti kurdun mu? Veya about:config ayarlarını değiştirdin mi? Eğer bir eklenti kurduysan veya about:config üzerinde bir değişiklik yaptıysan bunları geri almayı deneyebilirsin.

more options

Merhaba,

hayır hep aynı eklentilerim. Zaten firefoxu iki farklı PC'de ve aynı kullanıcı hesabı ile açıyorum. Yani aynı eklentiler her iki pc de de var. Ama sadece bir PC'de bu sorun yaşanıyor.

more options

Tekrar Merhaba akpinar.work.

Bu soruna tam olarak bir çözüm bulunmamakla birlikte firefox tarayıcısını silmeyi ve tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
more options

Tekrar merhaba,

Aslında ilk yaptığım şey kaldırıp geri yüklemekti ama yine olmadı :)

more options

Tekrar Merhaba, akpinar.work, Bu soruna tam olarak bir çözüm bulunmamaktadır. Sana yardım edemediğim için üzgünüm :( İnternet üzerinde ufak bir araştırma yapmaya ne dersin? Kim bilir? belki de sorun işletim sistemi kaynaklı olup ufak bir araştırma ile çözülür :)

-Ufak bir hatırlatma : Mozillanın sizden kişisel bilgilerinizi istemeyeceğini unutmayın.

Geändert am von user4149419

more options

Pencere konumlarıyla ilgili bazı bilgiler profil klasörünüzdeki xulstore klasörünüzde saklanır. Buradaki dosyalar hasar görmüş olabilir. Burada anlatıldığı şekilde profil klasörünüzü açtıktan sonra Firefox'u kapatın, ardından xulstore klasörünü silin. Firefox'u yeniden açtığınızda klasör otomatik olarak yeniden oluşturulacaktır.

Geändert am von Selim