Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Küçük ekran sorunu hk.

  • 4 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 1 Aufruf
  • Letzte Antwort von Selim

more options

Merhaba,

Firefox u her başlattığımda küçük ekran olarak başlıyor. Ben her başlattığımda büyük ekran olmasını istiyorum. Bu yeni oldu daha önce olmuyordu düzeltemiyorum da yardımınızı rica ederim.

Merhaba, Firefox u her başlattığımda küçük ekran olarak başlıyor. Ben her başlattığımda büyük ekran olmasını istiyorum. Bu yeni oldu daha önce olmuyordu düzeltemiyorum da yardımınızı rica ederim.

Alle Antworten (4)

more options

Ekran görüntüsü ektedir.

more options

Son zamanlarda yeni bir eklenti kurduysanız veya about:config ayarlarınızı değiştirdiyseniz onları geri almayı deneyebilirsiniz.

more options

Merhaba, yeni bir eklenti kurmadım. config ayarlarında da herhangi bir değişikliğe gitmedim ama hala aynı şekilde sorun devam ediyor.

more options

Pencere konumlarıyla ilgili bazı bilgiler profil klasörünüzdeki xulstore klasörünüzde saklanır. Buradaki dosyalar hasar görmüş olabilir. Burada anlatıldığı şekilde profil klasörünüzü açtıktan sonra Firefox'u kapatın, ardından xulstore klasörünü silin. Firefox'u yeniden açtığınızda klasör otomatik olarak yeniden oluşturulacaktır.