Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Úprava kontextové nabídky

  • 2 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 3 Aufrufe
  • Letzte Antwort von Petr

more options

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda jde nějakým způsobem upravit kontextová nabídka, která se zobrazí při stisknutí pravého tlačítka myši. (Podobně jako lze upravovat tuto kontextovou nabídku ve Windows.) Jde mi o to, že bych si tam rád přidal položku - stejně jako se po označení textu objeví možnost vyhledat "označený text" pomocí Google, hodilo by se mi stejná možnost pro mapy.cz. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jde nějakým způsobem upravit kontextová nabídka, která se zobrazí při stisknutí pravého tlačítka myši. (Podobně jako lze upravovat tuto kontextovou nabídku ve Windows.) Jde mi o to, že bych si tam rád přidal položku - stejně jako se po označení textu objeví možnost vyhledat "označený text" pomocí Google, hodilo by se mi stejná možnost pro mapy.cz. Děkuji za odpověď.
Angefügte Screenshots

Ausgewählte Lösung

Zkus si vyhledat Custom Right-Click Menu nebo Context Search

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 1

Alle Antworten (2)

more options

Ausgewählte Lösung

Zkus si vyhledat Custom Right-Click Menu nebo Context Search

more options

Super, to přesně jsem hledal. Díky!