Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Jak vyřešit hlášení: Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION (Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba.)

  • 2 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 3 Aufrufe
  • Letzte Antwort von poljos

more options

Chyba zabezpečeného spojení

Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba. Partner protokolu SSL se pokusil o inicializaci starého (potenciálně napadnutelného) typu.

Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION

   Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
   Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.

Lze tuto tzv. "OCHRANU" natvrdo vypnout, nebo budu až do konce života žádat všechny spolehlivé servery o aktuaizaci certifikátů, které jsou "potenciálně napadnutelné" ??????? Bohužel tolik času nemám, abych si jen neustále dopisoval a žádal o opravu "DOMNĚLE !!!!" neaktuálních SSL protokolů. Děkuji za pomoc

Chyba zabezpečeného spojení Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba. Partner protokolu SSL se pokusil o inicializaci starého (potenciálně napadnutelného) typu. Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat. Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému. Lze tuto tzv. "OCHRANU" natvrdo vypnout, nebo budu až do konce života žádat všechny spolehlivé servery o aktuaizaci certifikátů, které jsou "potenciálně napadnutelné" ??????? Bohužel tolik času nemám, abych si jen neustále dopisoval a žádal o opravu "DOMNĚLE !!!!" neaktuálních SSL protokolů. Děkuji za pomoc

Ausgewählte Lösung

V about:config môžete nastaviť security.ssl.require_safe_negotiation na hodnotu false, aby ste prehliadaču Firefox povedali, aby tento problém ignoroval.

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 1

Alle Antworten (2)

more options

Ausgewählte Lösung

V about:config môžete nastaviť security.ssl.require_safe_negotiation na hodnotu false, aby ste prehliadaču Firefox povedali, aby tento problém ignoroval.

more options

Kontroloval sis datum a čas v PC?

Ta výšeuvedená předvolba v about:config je nastavená false jako default. Ledaže bys s tím nějak laboroval ty nebo nějaká škodná.

Geändert am von poljos