Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Gratuluji sobě i všem, kterým se podařilo prokousat až k položení dotazu.

  • 2 Antworten
  • 2 haben dieses Problem
  • 1 Aufruf
  • Letzte Antwort von poljos

more options

To není normální! Přitom by stačilo, aby se někde na stránce objevil odkaz, např. Nový dotaz. Např.
https://support.mozilla.org/cs/questions/new/desktop/other/form?search=Novy_dotaz&step=aaq-question

Já jsem se k ničemu takovému nedostal. Začínal jsem na stránce https://support.mozilla.org/cs/questions/. Tohle fórum je prostě zoufalství...

To není normální! Přitom by stačilo, aby se někde na stránce objevil odkaz, např. Nový dotaz. Např. <br>https://support.mozilla.org/cs/questions/new/desktop/other/form?search=Novy_dotaz&step=aaq-question <br><br>Já jsem se k ničemu takovému nedostal. Začínal jsem na stránce https://support.mozilla.org/cs/questions/. Tohle fórum je prostě zoufalství...

Geändert am von poljos

Alle Antworten (2)

more options

Mne sa asi pred rokom tuná podarilo dostať - hneď som si vo svojom počítači vytvoril záložku. Keď sadnem k nejakému inému (cudziemu) počítaču tak sa mi na toto fórum ešte nikdy nepodarilo dostať.

more options

Nechápu, jak něco takhle nepřehledného a nabubřelého někdo mohl označit jako "fórum podpory uživatelů". Vždyť je to naprostý opak a navíc i výsměch těm, kteří tady tu pomoc hledají.