Synkroniser logins i Firefox til computer

Aktivér synkronisering af logins og adgangskoder på Firefox til computer, så du kan få adgang til dem fra alle dine synkroniserede enheder.

Inden du begynder: Opret en gratis Mozilla-konto, hvis du ikke allerede har én.

Indstil automatisk synkronisering

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Synkronisering for at åbne indstillinger for synkronisering (det kan være, at du skal logge ind først for at foretage nogle ændringer).
    • Hvis teksten Synkronisering: TIL vises, så klik på knappen Skift….
    • Hvis teksten Synkronisering: FRA vises, så klik på knappen Slå synkronisering til… for at slå synkronisering til, hvis Synkronisering er blevet deaktiveret.
  3. Sæt flueben ud for Logins og adgangskoderAdgangskoder i boksen Vælg hvad der skal synkroniseres.
    Fx121ChooseWhatToSyncChoose what to sync panel
  4. Klik på knappen Gem ændringer.

Foretag en manuel synkronisering

Mozilla-konti synkroniserer med regelmæssige intervaller, men du kan også synkronisere manuelt.

1. Klik på ikonet Mozilla-konto i værktøjslinjen. Mozilla account icon
  2. Klik på Synkroniser nu.