Fjern websteder fra listen under adressefeltet

Når du indtaster i adressefeltet, viser Firefox en liste over foreslåede websider. Denne artikel beskriver, hvordan du kan fjerne enkelte elementer eller alle elementer fra listen.

Bemærk: Når du klikker i adressefeltet, vises en liste med dine Genveje (mest besøgte websider) som standard. Læs afsnittet Tilpas dine genveje, hvis du vil vide mere.

Fjern et enkelt element fra listen

Hvis du vil fjerne et enkelt element fra listen med foreslåede websteder, så klik på knappen med de tre prikker Fx113urlbar3-dot ud for forslaget i adressefeltet, og vælg Fjern fra historik.

Fx113urlbar-3dotResultMenu

Bemærk: Denne funktion vil blive rullet ud gradvist og aktiveret som standard fra Firefox version 113.

Du kan også rydde et enkelt element med hjælp af dit tastatur. Dette fungerer både for elementer i browserhistorikken og søgehistorikken.

1. Indtast eller indsæt nok tekst til at Firefox viser dig det ønskede element på listen.
  2. Tryk på tasten for at markere et element.
  3. Hold tasten Skift nede og tryk så på tasten SletDelete.

Fjern alle elementer for et enkelt websted fra listen

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen. Klik på knappen Arkiv 57 library icon på værktøjslinjen. (Hvis du ikke kan se knappen, så klik på menuknappen Fx89menuButton.) Klik på Historik, og klik så på Vis al historikHåndter historik nederst i menuen for at åbne vinduet Arkiv.
  2. Indtast adressen til webstedet, du vil have fjernet, i søgefeltet øverst til højre, og tryk så på tasten EnterRetur.
  3. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på det websted, som du vil fjerne, og klik så på Glem alt om dette websted.
    Ny_History Win6Fx112 Mac Library History Forget PageNy_History Lin6
    Bemærk: Glem alt om dette websted vil fjerne alle spor af webstedet fra din historik. Læs mere i artiklen Ryd historik med oplysninger om besøgte websteder, søgninger og filhentninger.
  4. Luk vinduet Arkiv.

Fjern alle elementer fra listen

Bemærk: Nogle elementer er markeret med en stjerne. Det er adresser, som du har bogmærket, og de stammer ikke fra din historik. Dette er en del af funktionen autofuldførelse i adressefelt. Hvis du ikke vil have bogmærker og andet indhold vist i listen, så læs om, hvordan du skifter dine indstillinger for adressefeltet.
  1. Klik på menuknappen Fx89menuButton og klik så Historik.
  2. Klik på Ryd seneste historik… for at åbne dialogboksen Ryd historik.
  3. I rullemenuen Fjern skal du vælge hele min historik.
  4. Hvis du vil fjerne browserhistorik, så sørg for, at der er flueben ud for Browser- og filhentningshistorik. Hvis du vil fjerne søgehistorik, så sæt flueben ud for Formular- og søgehistorik.
    Tip: Sørg for at fjerne flueben ud for ting, du ikke vil have ryddet. Læs mere i artiklen Ryd historik med oplysninger om besøgte websteder, søgninger og filhentninger.
    Clear Recent History - Everything - Browsing and Download History
  5. Klik på knappen OK for at rydde alle elementer fra listen.