Firefox virker ikke - Almindelige rettelser til at komme i gang igen

I denne artikel hjælper vi dig, hvis din Firefox ikke virker. Du kan her finde løsninger på almindelige problemer, og som altid, hvis du har brug for ekstra hjælp, har vi et netværk af frivillige, som står klar til at hjælpe dig.

Nulstil Firefox til sin oprindelige tilstand

Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Firefox gik ned

Læs artiklen Undgå nedbrud - tips og tricks.

Firefox vil ikke starte

Læs artiklen Firefox vil ikke starte - find løsninger.

Firefox er langsom

Der kan være mange grunde til, at Firefox er langsom, så vi har samlet dem i artiklen Firefox er langsom - sådan gør du Firefox hurtigere.

Websteder vil ikke indlæse

Får du fejlmeddelelser, når du prøver at indlæse et websted? Her er nogle artikler, som kan hjælpe dig med at rette forbindelsesproblemer.

Det løste ikke mit problem. Hvad gør jeg nu?

Det kan nogle gange være svært at finde frem til årsagen til problemer. Vi har et netværk af frivillige, som står klar til at hjælpe dig.