Find din Firefox-version

Revisionsinformation
  • Revision id: 157315
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Det er ofte vigtigt at kende versionsnummeret på din Firefox, hvis du skal have hjælp til fejlsøgning af et problem, eller hvis du vil vide, om din Firefox er opdateret. Sådan finder du versionsnummeret:

• Klik på menuknappen New Fx MenuFx57Menu. Klik på Hjælp Help-29Hjælp, og vælg Om Firefox.Klik på Firefox på menulinjen, og vælg Om Firefox. Vinduet Om Mozilla Firefox åbnes. Versionsnummeret vises under navnet Firefox.
    Her er et eksempel på, hvordan vinduet Om Mozilla Firefox ser ud:
    Fx56AboutFirefox-macOSabout firefox58.0.2 Fx56_about-firefox_Linux
Bemærk: Åbning af vinduet Om Mozilla Firefox vil som standard starte en opdateringskontrol. Hvis der findes en nyere version af Firefox, bliver den automatisk hentet. På en Linux-computer sker det kun, hvis programmet er hentet fra Mozillas websted. Ellers kommer opdateringerne via din pakkehåndtering. For mere information, læs artiklen Opdater Firefox til den seneste version.
  • Alternativt kan du gøre sådan: Klik på menuknappen New Fx MenuFx57Menu. Klik på Hjælp Help-29Hjælp, og vælg Teknisk information. En side med adressen about:support åbnes i et nyt faneblad. Din Firefox-version vises under afsnittet Programinfo . For mere information, læs artiklen Brug siden Teknisk information til at rette problemer med Firefox.