Find din Firefox-version

Revisionsinformation
  • Revision id: 109513
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret fra engelsk
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Det er ofte vigtigt at kende versionsnummeret på den Firefox du bruger, hvis du skal have hjælp til fejlsøgning af et problem, eller hvis du vil vide, om din Firefox er opdateret. Sådan finder du versionsnummeret:

• Klik på menuknappen New Fx Menu. Klik på Hjælp Help-29 og vælg Om Firefox.Klik på Firefox på menulinjen og vælg Om Firefox. Vinduet Om Mozilla Firefox åbnes. Versionsnummeret vises under navnet Firefox.
    AboutFirefox-Fx5MacAboutFirefox-Win7v2501
Bemærk: Åbning af vinduet Om Mozilla Firefox vil som standard starte en opdateringskontrol. Hvis der findes en nyere version af Firefox, bliver den automatisk hentet. For mere information, læs artiklen Opdater Firefox til den seneste version.