Deaktiver eller aktiver Pocket til Firefox

Firefox, Pocket Firefox, Pocket Sidst opdateret: 2 uger, 5 dage ago

Pocket er en funktion, der er indbygget i Firefox. Du skal have en Pocket-konto for at gemme artikler med Pocket-knappen Fx89PocketButton, som findes på værktøjslinjen i Firefox.

Fx89Toolbar-PocketButton

Denne artikel forklarer, hvordan du fjerner funktionen Gem til Pocket i Firefox.

Bemærk: Hvis du bare vil fjerne Pocket-anbefalinger på siden Nyt faneblad i Firefox, så læs artiklen Hide Pocket in your Firefox New Tab page.

Deaktivér funktionen Gem til Pocket i Firefox

Følg disse trin, hvis du vil deaktivere funktionen Gem til Pocket i Firefox:

Advarsel: Ændring af avancerede indstillinger kan påvirke Firefox' stabilitet og sikkerhed. Dette er kun anbefalet til avancerede brugere.

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Skriv pocket i søgefeltet på siden about:config.
  3. Klik på knappen Skift Fx71aboutconfig-ToggleButton ud for indstillingen extensions.pocket.enabled nedenunder, så værdien ændres til false.
Bemærk: Deaktivering af Pocket fjerner ikke Anbefalet af Pocket-elementerTankevækkende historier-elementer på siden Nyt faneblad. Hvis du også vil fjerne disse anbefalinger fra Pocket, så læs artiklen Hide Pocket in your Firefox New Tab page.
Anbefalet af Pocket - HistorierPocket Tankevækkende historier på siden Nyt faneblad i Firefox er en funktion, der i øjeblikket kun er tilgængelig i USA, Canada, U.K., Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien. Vi arbejder på at gøre den tilgængelig i flere lande.

Aktivér funktionen Gem til Pocket i Firefox

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Skriv pocket i søgefeltet på siden about:config.
  3. Klik på knappen Skift Fx71aboutconfig-ToggleButton ud for indstillingen extensions.pocket.enabled nedenunder, så værdien ændres til true.

Skjul Pocket-knappen på værktøjslinjen

Når Pocket er aktiveret, vises en Pocket-knap som standard i værktøjslinjen, når du er på en side, der kan gemmes. Sådan fjerner du Pocket-knappen fra værktøjslinjen uden at deaktivere Pocket: HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på Pocket-knappen (eller højreklik på ikonet), og klik så på Fjern fra værktøjslinje.

RemovePocket89

Gendan Pocket-knappen på værktøjslinjen

Sådan får du Pocket-knappen tilbage på værktøjslinjen, hvis du har fjernet den:

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer, og klik så på Tilpas værktøjslinje…
  2. Træk og slip Pocket-knappen fra udvalget af knapper op på din værktøjslinje. Hvis du vil vide mere om, hvordan du tilpasser Firefox, så læs artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer