Adgangskodemanager - Husk, slet og ændr gemte adgangskoder i Thunderbird

Thunderbird kan huske dit brugernavn og adgangskode. Hvis du prøver at få adgang til en mailserver, som Thunderbird ikke har gemt brugernavn og adgangskode til, vil Thunderbird bede dig om at indtaste dem, og vil samtidig tilbyde at gemme de indtastede informationer.

Sådan kan du se de gemte adgangskoder

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton øverst til højre i vinduet, og klik så på Indstillinger.
  2. Indtast adgangskoder i søgefeltet på siden Indstillinger, der åbnes i et faneblad. Thunderbird søger mens du taster, så de viste indstillinger skifter efterhånden som du taster.
    Preferences Passwords
  3. Klik på knappen Gemte adgangskoder….
  • For at se adgangskoder du har gemt, klik på knappen Vis adgangskoder. Når du lukker dialogboksen, vil dine adgangskoder automatisk blive skjult.
  • Brug søgefeltet for at finde en bestemt konto eller brugernavn. Klik på Firefox_Settings Fx101_Clear search icon i søgefeltet for at rydde din søgning og for at se den fulde liste igen.

Sådan sletter eller redigerer du adgangskoder

Åbn dialogboksen Gemte logins (se ovenfor).

• For at redigere brugernavn og adgangskode til en server, højreklikhold tasten Ctrl nede, mens du klikker på servernavnet på listen, og vælg Rediger brugernavn eller Rediger adgangskode.

tb52-editpassword-win10

tb52-editpassword-mac
  • For at fjerne et brugernavn og adgangskode til en server, marker servernavnet på listen, og klik på knappen Fjern.
  • For at fjerne alle gemte brugernavne og adgangskoder, klik på knappen Fjern alle. Efter bekræftelsen af dit valg, vil alle dine gemte brugernavne og adgangskoder være slettet.