Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

nejde přidat Google účet

  • 1 odpověď
  • 0 má tento problém
  • 1 zobrazení
  • Poslední odpověď od Ansam

more options

vyskočí okno k přihlášení BEZ OVLÁDACÍCH PRVKŮ, a napíše to, že nemám povolené Cookies. Ale já je nemůžu v tom okně nijak povolit !

vyskočí okno k přihlášení BEZ OVLÁDACÍCH PRVKŮ, a napíše to, že nemám povolené Cookies. Ale já je nemůžu v tom okně nijak povolit !

Všechny odpovědi (1)

more options

Presne toto som riešil pred dvoma dňami. Vyriešil sa mi to podarilo jedine takto:

Tieto problémy s Thunderbirdom je možné vyriešiť vykonaním čistej reinštalácie . To znamená, že odstránite programové súbory Thunderbirdu a potom znova nainštalujete Thunderbird. Postupujte podľa týchto krokov:

Stiahnite si najnovšiu verziu Thunderbirdu pre Windows z http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/ a uložte si tento inštalačný súbor do počítača. Po dokončení sťahovania zatvorte všetky okná Thunderbirdu. Odstráňte inštalačný priečinok Thunderbird, ktorý sa nachádza na jednom z týchto umiestnení Windows. Ak sú na obidvoch miestach, odstráňte obidva: C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\ C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\

Teraz nainštalujte najnovšiu verziu Thunderbird. Dvakrát kliknite na stiahnutý inštalačný súbor a prejdite krokmi sprievodcu inštaláciou. Po dokončení sprievodcu kliknutím na tlačidlo Dokončiť otvorte Thunderbird a vytvorte si NOVÝ ÚČET.