Join us and the lead editor of IRL, Mozilla's multi-award-winning podcast, for a behind-the-scenes look at the pod and to contribute your ideas for the next season, themed: "AI and ME." Mark your calendar and join our Community Call on Wednesday, Aug 7, 17:00–17:45 UTC. See you there!

Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Zjistit více

Facebook Messenger üzerinden biri ile sesli sohbet etmeye kalktığımda turuncu bi addon açılıyor.

  • 4 odpovědi
  • 1 má tento problém
  • 22 zobrazení
  • Poslední odpověď od Sosaria

more options

Ne yaptıysam kapatamadım. Chrome da böyle bi eklenti çıkmıyordu. Bunu nasıl kapatabilirim ?

Ne yaptıysam kapatamadım. Chrome da böyle bi eklenti çıkmıyordu. Bunu nasıl kapatabilirim ?

Všechny odpovědi (4)

more options

Bahsettiğiniz eklentinin adı nedir? Menüden Eklentiler'e tıklayarak yüklü eklentilerinizi görebilirsiniz.

more options

Bahsettiğim Eklenti dışardan kurulu bir eklenti değil. Mozilla firefox'un içine gömülü geliyor. Mesela Facebook a giriş yapıp ordan birini sesli olarak aradığınızda ufak olarak çıkıyo ortaya turuncu bir zeminde mikrofon simgesi ve firefox simgesi var. Eklentilerde gözükmüyor hali ile.

more options

Şimdi anladım. Mikrofon ve kamerayı kullandığınızda beliren o simgeler Firefox'un bir güvenlik özelliği. Mikrofon/kamera izinlerini yönetmenizi ve bir sitenin mikrofon/kamerayı kullandığını net olarak görmenizi sağlıyorlar. Kapatılmaları mümkün değil.

more options

Bunu gizlemenin bir yolu yok illahaki orda duracak yani :) chrome da geri planda yapıyor. Geri planda çalışmasını sağlayacak bir set de yok anladığım kadarıyla. Cevap için teşekkürler.