Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

potíže s přehráváním, mailem, blok. stránky

  • 1 odgovor
  • 0 ima ovaj problem
  • 1 view
  • Posljednji odgovor poslao poljos

more options

Dobrý den, nefunguje přehrávání streemu - youtube, nebo TV, jakýkoli bez ohledu na poskytovatele. Problémy začaly pár dnů po nové instalaci foxu. Po instalaci vše běželo. Když pustím jiný prohlížeč vše funguje bez potíží. Nastavení jsem obnovil na výchozí. Druhý problém: obtížné přihlášení do mailu (seznam.cz) až na několikátý pokus. Po zadání hesla stisknutí "přihlásit" vyskočí hláška: spojení bylo přerušeno, obnovte int. připojení a znovu se přihlaste. Tyto potíže byly už před reinstalací. Na jiném prohl. opět běží bez potíží. Třetí problém: po rozkliku ze záložek vyskočí po dlouhém načítání hláška: "Hmm, tuto stránku se nám nedaří najít." načte se až na několikátý pokus. Doplňky které mám nainst. dřív nijak neovlivňovali nic z uvedených problémů, vše dohromady běželo bez potíží. Nepomohlo ani odebrání

Předem moc díky za pomoc.

Dobrý den, nefunguje přehrávání streemu - youtube, nebo TV, jakýkoli bez ohledu na poskytovatele. Problémy začaly pár dnů po nové instalaci foxu. Po instalaci vše běželo. Když pustím jiný prohlížeč vše funguje bez potíží. Nastavení jsem obnovil na výchozí. Druhý problém: obtížné přihlášení do mailu (seznam.cz) až na několikátý pokus. Po zadání hesla stisknutí "přihlásit" vyskočí hláška: spojení bylo přerušeno, obnovte int. připojení a znovu se přihlaste. Tyto potíže byly už před reinstalací. Na jiném prohl. opět běží bez potíží. Třetí problém: po rozkliku ze záložek vyskočí po dlouhém načítání hláška: "Hmm, tuto stránku se nám nedaří najít." načte se až na několikátý pokus. Doplňky které mám nainst. dřív nijak neovlivňovali nic z uvedených problémů, vše dohromady běželo bez potíží. Nepomohlo ani odebrání Předem moc díky za pomoc.

All Replies (1)

more options

Všichni mají Firefox 108 normální, jenom ty ne? Pokud se to připojí na několikátý pokus, tak to asi není chyba ve Firefoxu. Předpokládám, že antivirák nepoužíváš.

Zkus ještě udělat nový profil Firefoxu (pro ujištění).